Wednesday, July 18, 2007

Before and after

The visited world countries before and after the trip:
Before:


After:

7 comments:

Anonymous said...

Heej

Misschien kende je het al, misschien ook niet...

www.couchsurfing.com

Kan je bij locals crashen, zelfs in colombia, ecuador, peru en chili.


Kan dus best handig en leuk zijn!

Marcel said...

Dank je voor de tip Jiska, ik kende de site inderdaad al. Wellicht ga ik er gebruik van maken. Toch een betere manier om een land te leren kennen. Al wil ik zeker ook andere backpackers treffen!

Anonymous said...

Hoi Marcel,

Ik ga zelf 22 september voor 2 maanden naar Australie en ik ga een combi proberen te maken. Dus deels hostel en deels couchsurfing.

Ook al gekeken naar een imagetank voor je foto's? Of heb je daar al een oplossing voor?

Groetjes

Anonymous said...

hmmm....dit moest dus niet anoniem zijn...maar ja...foutje :)

Anonymous said...

Ik zat er inderdaad over te denken hoe en wat. Ik heb een 80gb I-pod die er toe kan dienen. Ik verwacht op mijn ene camera ongeveer 10 gb aan foto's te maken, op een ander minder... 2 zal daar voldoende zijn.

Ik ben niet zeker hoe gemakkelijk het is om alles over te zetten, ook omdat ik dan zowel voldoende stroom voor de camera als de I-pod moet hebben. (wat soms moeilijk zal zijn)

Een optie is om het toch gewoon met memory cards te doen. Tussendoor de foto's op cd laten zetten en deze terug te sturen naar huis. De memory cards houden en bij bevestiging van goede aankomst deze her te gebruiken.

Wel heerlijk, twee maanden.. Lukt het niet om langer te gaan?

Anonymous said...

Nope, helaas niet meer dan 2 maanden. Als ik het zou uitstellen zou het wel langer kunnen, maar ik wil nu....en dus moet ik het met de middelen doen die ik heb. En dat is genoeg voor 2 maanden.
Ik neem dan ook gewoon verlof op van mijn werk. En als ik terug kom mag ik dus gewoon weer aan t werk...met als voordeel dat ik die 2 maanden gewoon doorbetaald krijg en niet ook nog eens geld moest sparen voor mijn vaste lasten.

Ik heb er heel veel zin in, maar er komt nog best wel wat bij kijken he?!?
Heb je ook al een lakenzak gekocht? Schijnt erg prettig te zijn in hostels. Bij de xenos (ja wie verzint het) hebben ze een zijde, erg licht en erg goed volgens de verschillende fora.

Unknown said...

Marcel, succes met het verwezenlijken van je droom. Je bent een voorbeeld voor vele. Ik ga mijn dromen Denken maar ook doen. bedankt voor de vele gesprekken. Ik wens je een hele hele mooie reis. Victor